قبل
بعدی
حمایت ها و خدمات
طرح شتاب
فرآیند پذیرش
سامانه جذب و پذیرش
پارک علم و فناوری
ارتباط مستقیم با ریاست

مزایای استقرار در مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار

download
فضای استقرار

فضاهای مناسب و خدمات پشتیبانی جهت استقرار واحدهای فناور

download (4)
ارتباط با دانشگاه

تسهیل ارتباط با اعضای هیات علمی ، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه

download (5)
کلینیک کسب وکار

بهره مندی از مشاوران و متخصصان حوزه نوآوری و کارآفرینی

download (6)
خدمات آموزشی

ارائه آموزش های تخصصی و عمومی به واحدهای فناور و شرکت ها مستقر

download (7)
صندوق پژوهش و فناوری

بهره مندی از خدمات تامین سرمایه و شبکه سرمایه گذازان صندوق

Untitled-2
پارک علم و فناوری

تعامل و امکان ارتباط با شبکه وسیع همکاران پارک علم فناوری دانشگاه​

download (1)
هم افزایی و اطلاع رسانی

بهره مندی از فضای علمی و امکان تبادل دانش و اطلاع رسانی از دستاوردها

download (2)
توسعه کسب و کار

توسعه کسب و کار در فضای دانشگاهی با بهره مندی از خدمات آموزشی و آزمایشگاهی

اخبار مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار

مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار در یک نگاه

0 +
درخواست های پذیرش
0 +
شرکت های مستقر
0 +
دانش بنیان و خلاق
0 +
هسته ها
0 +
اشتغالزایی

سوالات متداول

اعضای هیات علمی ، دانشجویان، تیم ها و یا واحدهای فناور نوپایی که طرحشان از مرحله تحقیقات اولیه و فاز پژوهش عبور کرده است و از طرفی هنوز موفق به تجاری سازی محصول خود نشده اند. این تیم ها یا واحدهای فناور با توجه به حوزه تخصصی طرح و ایده ای که دارند، ممکن است در مراحل متفاوتی باشند.
 
جذب و پذیرش در مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار برای اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار می باشد. همچنین واحدهای فناور نیز می توانند از طریق فرم های جذب و پذیرش اقدام به ثبت درخواست خود نمایند. تیم های فناور و صاحبان طرح های خلاق و نوآورانه پس از تکمیل فرم و ارسال آن در سامانه برای کارشناسان مرکز، و پس از بررسی های اولیه، در جلسات تخصصی با حضور داورانی از حوزه های مربوطه به دفاع از طرح خود پرداخته و برنامه کاری خود را برای تجاری سازی محصول ارائه می نمایند. در این جلسات علاوه بر اینکه مهارت و تخصص افراد تیم مورد سوال قرار می گیرد، به موضوعاتی نظیر بازار و سطح فناوری نیز پرداخته می شود.
 
تیم کاری : تیم متخصص، هماهنگ، متمرکز بر روی طرح، وجود مهارتهای کارآفرینی، مهارتهای مدیریتی و تجاری، و… سطح فناوری طرح: از نظر کارشناسان تخصصی و داوران می بایست امتیاز لازم را کسب نمایند که نشان دهنده سطح بالای فناوری محصول یا خدمات می باشد. پتانسیل بازار آینده طرح: از نظر کارشناسان با تجربه در حوزه های تجاری و سرمایه گذاری، بتوان آینده مطلوب و با حاشیه سود جذاب برای طرح متصور شد.
 
با توجه به میزان پیشرفت طرح ها تا رسیدن به مرحله تجاری سازی، مدت زمان حضور در مرکز و استفاده از مزایای آن متفاوت می باشد (مجموع دوره پیش رشد و دوره رشد: از یک تا ۳ سال) تیم ها و شرکت ها در صورت پذیرش در مرکز وارد مرحله پیش رشد می شوند تا زمان کافی برای دست یابی به شاخص های اولیه را داشته باشند. از ملاک ها و شرایط برای ورود به دوره رشد می توان به ثبت شرکت و ایجاد شخصیت حقوقی، تهیه نقشه راه، تکمیل تیم کاری و … اشاره نمود.
 

واحدهای فناور نوپایی که عضو مرکز رشد هستند، نیاز به صرف هزینه هایی در جهت تداوم فعالیت های شرکت و تیم خود دارند. هزینه های نیروی انسانی، فضای استقرار، تجهیزات مورد نیاز، و غیره از جمله این موارد می باشند. این هزینه ها معمولا از طرق زیر تامین می شود:

۱- سرمایه شخصی اعضای تیم ۲- وام های بانکی ۳- تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه بین المللی چابهار ۴- سرمایه گذار بخش خصوصی

با توجه به تجربه شرکتهای نوپای مرکز رشد در سالهای قبل، اخذ وام و تسهیلات (به جز در موارد خاص) عمدتاً باعث دور شدن تیم ها از اهدافشان، و گاهی به شکست منجر می شود. در مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار، با کمک شبکه ارتباطاتی خوب و با اعتباری که این مجموعه ایجاد نموده است، سرمایه گذاران بسیاری تمایل و آمادگی خود را برای ورود به عرصه فناوری اعلام نموده اند.