فضاهای مناسب و خدمات پشتیبانی جهت استقرار واحدهای فناور
تسهیل ارتباط با اعضای هیات علمی ، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه
بهره مندی از مشاوران و متخصصان حوزه نوآوری و کارآفرینی
ارائه آموزش های تخصصی و عمومی به واحدهای فناور و شرکت ها مستقر
بهره مندی از خدمات تامین سرمایه و شبکه سرمایه گذازان صندوق
تعامل و امکان ارتباط با شبکه وسیع همکاران پارک علم فناوری دانشگاه
بهره مندی از فضای علمی و امکان تبادل دانش و اطلاع رسانی از دستاوردها
توسعه کسب و کار در فضای دانشگاهی با بهره مندی از خدمات آموزشی و آزمایشگاهی
واحدهای فناور نوپایی که عضو مرکز رشد هستند، نیاز به صرف هزینه هایی در جهت تداوم فعالیت های شرکت و تیم خود دارند. هزینه های نیروی انسانی، فضای استقرار، تجهیزات مورد نیاز، و غیره از جمله این موارد می باشند. این هزینه ها معمولا از طرق زیر تامین می شود:
۱- سرمایه شخصی اعضای تیم ۲- وام های بانکی ۳- تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه بین المللی چابهار ۴- سرمایه گذار بخش خصوصی
با توجه به تجربه شرکتهای نوپای مرکز رشد در سالهای قبل، اخذ وام و تسهیلات (به جز در موارد خاص) عمدتاً باعث دور شدن تیم ها از اهدافشان، و گاهی به شکست منجر می شود. در مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار، با کمک شبکه ارتباطاتی خوب و با اعتباری که این مجموعه ایجاد نموده است، سرمایه گذاران بسیاری تمایل و آمادگی خود را برای ورود به عرصه فناوری اعلام نموده اند.
مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بین المللی چابهار، از سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را شروع نمود. هدف این مرکز رشد: آموزش عمومی کارآفرینی و تخصصی، ترویج و فرهنگ سازی کارآفرینی درون دانشگاه و برگزاری رویدادهای فناوری و نوآوری، انجام پژوهشهای کارآفرینانه و فناورانه و همچنین مشاوره های عمومی و تخصصی در حوزه کسب و کار و کارآفرینی می باشد. این مرکز، رسالت اصلی خود را حمایت از صاحبان ایده های فناور برای استقرار در مرکز رشد می داند تا بتوانند محصول و خدمت خود را عملیاتی و تجاری سازی نمایند.
سیستان و بلوچستان، چابهار، منطقه آزاد چابهار، تراس بهشت، ساختمان مرکزی دانشگاه بین المللی چابهار، طبقه دوم، مرکز رشد و نوآوری مکران
0543-4288010
roshd@iuc.ac.ir
چابهار، تراس بهشت، دانشگاه بین المللی چابهار، مرکز رشد و نوآوری مکران، کد پستی: ۹۹۷۱۷۷۷۵۵۹